Ей сега ще ви покажем...
За животаЗа зодиите

Как се целуват различните зодии

Как се целуват различните зодии

Проверете себе си, какви са вашите целувки?

Всички сме толкова различни, че дори се целуваме по различен начин – и това е факт! Разбира се, това се дължи на нашия темперамент, който зависи от зодията, в която сме родени. Проверете себе си, какви са вашите целувки?

Овен

Овенът може да ви изненада със сръчни и майсторски целувки без никакви чувства, но също така той може да включи емоции си и да започне страстно да целува. Честно казано, Овенът не е много внимателен по този въпрос и не мисли много за действията си, които той основно прави импулсивно.

Телец

Телецът е много чувствена зодия, той никога не бърза, така че е много вероятно, че Телецът ще започне тихо, внимателно и бавно, за да възпламени постепенно партньора си. По принцип с целувките си той се опитва да изрази колко много оценява другата си половина и иска да я направи щастлива. Е, не е ли Телец най-добрият за сериозна връзка?

Близнаци

Близнаците трудно се съсредоточават върху това, което правят. Същото се отнася и за целувките. Те се целуват леко и мимолетно, сякаш случайно, и често добавят кокетни коментари, които със сигурност ще ви харесат. Честно казано, Близнаците приказват повече отколкото се целуват.

Рак

Ракът живее със своите инстинкти и емоционални изблици. Той винаги иска да покаже своята любов и привързаност, затова постоянно целуват партньора си. Целувките му са много целомъдрени и внимателни. Ракът е толкова сантиментален по природа, че предпочита сдържаната романтика, а не страстните импулси.

Лъв

Лъвът обича драмите, затова се целува сякаш участва в сърцераздирателен и плачлив филм, изпълнен с романтика и чувственост. Тази зодия знае как да се целува, така че партньорът се разтопи, да се почувства специален и завинаги даде сърцето си на Лъва.

Дева

Девата се стреми към съвършенство и, разбира се, това се отнася и за целувките. Тя обръща внимание на детайлите и прави всичко на най-високото техническо ниво. Девата се целува дълго, с чувство, с най-голямо внимание и умение. Всички тактилни контакти при нея са внимателно проверени и премислени.

Везни

Те живеят с романтика и мечтаят за любовни писма и вечеря на свещи. Затова Везните винаги добавят тази позитивна и любяща енергия в целувките си. Това е много привързана, нежна и любяща зодия, обожаваща тръпнещи докосвания и нежни прегръдки.

Скорпион

Целувките на Скорпиона са изпълнени със страст до такава степен, че партньорът им може да си помисли, че тази зодия е изнамерила специален любовен еликсир, от който ти се завива свят и ти омекват краката. От целувките на Скорпиона лесно можете забравите кой сте и какво правите!

Стрелец

Спонтанността и авантюризъмът – това са силните страни на Стрелеца. Затова той експериментира с всички възможни видове целувки: от най-страстните и изпепеляващи до най-леките като докосване на пеперуда. Неговата емоционалност винаги възбужда партньора, затова Стрелците се смятат за майстори в изкуството на горещите целувки.

Козирог

Козирог е човек сдържан и самоуверен. Няма да го видите да пръска наляво и надясно силни емоции, но може да очаквата да получите от него добра целувка. Тази зодия е фен на дългосрочните връзки, така че няма да си загуби бързо главата, което пък означава, че няма да стигнете скоро до целуване.

Водолей

Водолеите са толкова дружелюбни и мили с всички, че леко раздават много платонични целувки. Ако Водолеят и неговият партньор са на една и съща вълна, тогава целувките им ще бъдат достатъчно чувствени, горещи и нежни. Водолеят не е фен на дивите и изпепеляващи страсти, но може добре да се целува.

Риби

Рибите са абсолютни романтици, а целувките им могат да бъдат описани с две съвсем противоположни думи: трогателни, но луди. Всъщност, като докосват устните, те могат да обърнат света на партньора с главата надолу. Рибите знаят много за майсторството на елегантната съблазън, но не бързат да направят първата стъпка.

 

Какво ви очаква през 2018 година според зодията »
Любовен хороскоп за 2018 година за всички зодии »
Най-лошото, което може да ви се случи през 2018 година, според зодията »
Китайски хороскоп за 2018 година »
Любовна съвместимост на зодиите през 2018 година »

Оценете статията ни:

Средна оценка:

Още няма оценки. Бъди първи

Избрани статии
Най-богатите страни в света 2023
Най-добрите домашни рутери 2023
Какъв телефон да си купя?