Ей сега ще ви покажем...
За животаЗа зодиите

Тъмните страни на всички зодии

Антихороскоп за всички зодии

Разберете какво представлява всяка зодия от съвсем различен ъгъл …

Лош, забавен и много необичаен антихороскоп за всички зодии. Ето това ви трябва за идеалния край на вечерта! Научете за всяка зодия от съвсем различен ъгъл …

Овен

Агресивен до крайност, примитивен – войнствено и жестоко. Умственно изостанал, едва запомня и най-лесните неща. Често е зает в търсене на нови или не чак толкова вратички. Вугларен, с широка душа, обича бирата и солените майтапи. Като малък си мечтае да стане войник или космонавт и затова постоянно се бие. В семейния си живот той трябва да бъде държан далеч от парите – той веднага ще изхарчи последната стотинка без да знае за какво. Пълен досадник, може часове да говори за себе си без да забелязва другите. Ако се напие е склонен към насилие и скандали.

Телец

Дребнав, досадник, подмазвач и доносник. Телецът държи носа си по вятъра и изпълнява всички указания на началниците. Актьор по натура (прави се на алтруистичен, а жената Телец – на мъченица), а всъщност мрази всички и дълбоко в душата си вярва, че светът се върти около него. Обича богатството и е безпощадна скръндза. Готов е да свали и последната риза, но не своята, а на ближния си. Садистичен егоцентрик, тероризира семейство си от малък до стар, въпреки че привидно изглежда учтив и нежен. Не вярва на на никого, даже на себе си. Узурпира всички привилегии, до които може да се докопа.

Близнаци

Вечното дете – както интелектуално, така и емоционално. Напълно се отказва да порасне и най-често паразитира на някого до дълбока старост. Единственото, което наистина обича, е да говори – да дрънка всякакви щуротии от пусто в празно. Близнаците четат малко, но имат собствено мнение за всичко, което се променя десет – дванадесет пъти седмично. В по-напреднала възраст той изпада в съзерцание. Често става актьор или писател. Не обича стрес, нито психически, нито физически. Обича да приема гости, но ги гощава в най-добрия случай с кафе и бонбони, а най-често – с бърборенето си.

Рак

Лузер по дефиниция. Консервативен и опортюнист, потопен в съзерцание. Нищо не може да го накара да промени мнението си, но обича да спори, така че се подиграе над съперника и да порасне в собствените си изпъкнали очи. От страх може да атакува първи, но обикновено, само като надуши опасността, бяга в своята дупка – място, което пази повече от всичко друго. Той се наслаждава да очерня и дискредитира всички и да си мисли, че е господар на ситуацията като се прави на силен и уверен. Всъщност, той до болка се страхува от всички и обича самотата и спокойствието.

Лъв

От малък е склонен към пиянство и изнудване. В другите неща е много мързелив. Като дете изнудва пари от родителите си, от приятели и познати. Неговата хипертрофирана гордост и самочувствие могат да отровят живота на всеки, и лакомията му – да изтърбуши всеки джоб. Но никога не надебелява. Той обича целият свят да се върти около него, затова винаги се стреми да бъде първи във всичко, а ако не се получи става свит и срамежлив. Има непоколебимо чувство за собствено величие, за собствена цена и безпогрешност.

Дева

Обикновено има чара на слон и ума на заек. Дребнава, стисната и и досадна. Педантизмът на Девата я прави непоносима както на работа, така и у дома. Със своята досадност и заядливост тя е в състояние да убие всяка кауза и да доведе всекиго до кипене. Тя никога не импровизира и подготвя най-подробни и скучни планове за себе си и близките, независимо от техните протести. Тя има хладнокръвни сметки за всичко, а това, което прави, е тежко, солидно и скучно. Освен това тя е майстор на интригата и ако има врагове, тя няма да се успокои, докато не ги изтрепе до десето коляно.

Везни

Трябва да бъдеш истински лузер да се родиш под знака на Везни. Леви са и двете ръце, а слухът и зрението – притъпени. Чувството за хумор и честолюбието са в начален стадий. Те вечно нямат нит пари, нито късмет в любовта. Не им върви нито вкъщи, нито на работата. Те не могат да спечелят пари, не могат да изненадат никого, не могат да се изфукат с нищо. Патологично не могат да вземат решения, започват да се тресат, да треперят, да се потят и да изпадат в паника, така че всички решения в живота им ги вземат други. Те обичат да се правят на познавачи на изкуството, въпреки че не разбират нищо. Често пишат сълзливи мемоари.

Скорпион

Много опасен, даже от разстояние. Изневерява, лъже, с удоволствие плете интриги, за да унищожи някого. Патологически садист и едновременно мазохист. Използва всякакви средства за постигане на целта. Не икономисва усилия и средства, за да създаде добро мнение за себе си, а след това коварно да забие нож в гърба. Прави кариери по труповете на колегите. Ако каже, че цени вашето приятелство, значи преди час е написал донос за вас пред началника. Обича мръсни вицове и порно филми. Пуска слухове за сексуалните си подвизи, жестоко се гаври с онези, които са привързани към него.

Стрелец

Често прилича на щастлив идиот и почти винаги си е такъв. Нищо не може да спре неговия идиотски оптимизъм и увереност, даже тухла да му падне на главата. Ако поговориш с него дори пет минути, ще ти се поиска да го гръмнеш бързо и болезнено. От малък обича да налага на всички без изключение своето присъствие и глупавите си идеи. Агресивен оптимист, който в съвместния живот създава много проблеми. Обича да лъже и да си измисля – най-вече с добри намерения (според него). Той обича тълпата, шумните събирания и местата, където може да хапне и пийне без пари.

Козирог

Жесток, леден и бездушен като айсберг. Вкъщи – жандарм, на работата – тиранин. В тиранията и тормоза на другите той вижда смисъла на живота си, като се заяжда за най-дребните неща. Напълно е лишен от чувство за хумор. Бие децата си и тероризира съпруга (съпругата) си. Отстъпва само пред физическа сила или психически натиск. Интелектуално примитивен, без никаква фантазия, но отмъстителен и злопаметен: никога не прощава на никого. Рядка комбинация от мегаломания с комплекс на малоценност с минимални умствени и психически способности. Затова винаги се мъчи да стане началник.

Водолей

Фантазьор и мечтател, напълно откъснат от реалния живот. Той никога не връща борчовете си, защото като ги вземе, той веднага ги харчи и забравя за дълговете си. Постоянно нарушава обещанията си, не обича да работи. Очерня и облива с кал любимите си хора, винаги зад гърба им. Увлича се от груба гастрономия и вулгарна фантастика, която купува в невероятни количества. Отпуската си прекарва в някаква дупка, тъй като всичките пари, спестени за отпуска, са похарчени за един от проектите му за спасяване на човечеството, каквито той има цяла камара.

Риби

Те не могат да живеят без измама и подлост. Обикновено се оплитат до такава степен в лъжите си, че самите те не могат да разберат кое е истина и кое е лъжа. Рибата си противоречи сама на себе си, постоянно се изплъзва, но без да има полза от това, действайки по принципа на изкуство в името на изкуството. Освен това, Рибите много обичат да се ровят в мръсното бельо на другите. Първо се правят на домашен психоаналитик, а след това търгуват с тайните и откровенията на другите. Те не обичат и не могат да работят, и по никакъв начин не можеш да накараш да свършат нещо – все ще се изплъзнат и ще изчезнат.

 

Какво ви очаква през 2018 година според зодията »
Любовен хороскоп за 2018 година за всички зодии »
Най-лошото, което може да ви се случи през 2018 година, според зодията »
Китайски хороскоп за 2018 година »
Любовна съвместимост на зодиите през 2018 година »

Оценете статията ни:

Средна оценка:

Още няма оценки. Бъди първи

Избрани статии
Най-богатите страни в света 2023
Най-добрите домашни рутери 2023
Какъв телефон да си купя?