Свободно време

Хороскоп за годината на Белия Метален Бик (Бивол) за всички знаци

Годишен хороскоп на китайските зодиакални знаци

12.02.2021г. / 08 50ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Китайската нова година започва на 12 февруари 2021-а и ще продължи до 30 януари 2022-а. Вижте каква е прогнозата за отделните зодии според астролога Петя Георгиева.

Плъх (Мишка)

За Мишката ще е най-добре, ако в годината на Бика намали темпото и сведе активността само до дейности, подобряващи личния ѝ живот. Тя е хитра и пресметлива, което не е по вкуса на благородния и откровен Бик.

Най-полезно за Мишката ще е през първите няколко месеца да се опита да възстанови силите и да стабилизира здравето си. След това ще може да се отдаде на професионалното си развитие, повишаване на знанията и подобряване на уменията. В края на годината със сигурност ще има с какво да се похвали в професионален план.

Бик (Бивол)

Свързани статии

Бикът в собствената си година е съвсем естествено да се чувства „у дома си“. Ще се наложи да се справи с доста затруднения, но той е упорит, праволинеен, издръжлив и нищо не би го отклонило от избраната посока. И колкото и странно да изглежда, консервативността му, качество, което обикновено не се преценява като положително, ще се окаже повече от полезно. Бикът няма да предприема резки промени и по този начин ще се предпази от фатални грешки.

Неприятности ще помрачат личния живот на Бика. Парадоксалното е, че той сам ще си ги причини, затъвайки в прословутия си работохолизъм и игнорирайки романтичния живот. Той знае, че трудът е основен източник на приходи и е готов да се труди неуморно, но в своята си година е желателно да отдели време и за обучение. Ще подобри методите си на работа и ще получи същите или по-високи приходи, но с по-малко усилия. Ще разполага с повече свободно време за себе си и за семейството, което ще го избави от упреците на близките.

Тигър

Тигърът е любител на рисковете и авантюрите, а подобно поведение никак не се нрави на Бика. Независимо от всичко обаче Тигърът няма никакво намерение да променя характера си и през тази година почти непрекъснато ще се хвърля в разни „приключения“. Доколко ще прецени резултатите от тях е един съвсем друг въпрос, при това с доста неясен отговор и ако не овладее желанието си да преследва силни усещания, Тигърът може да претърпи куп провали. Най-уязвима зона за него ще са финансите.

От една страна заради любовта към разнообразието, която може да го подтикне непрекъснато да сменя работата си, без да има истинска необходимост от това. И от друга, заради влечението му към експериментите, които вместо печалби може да предизвикат сериозни и трудни за възстановяване загуби. В случай, че успее да обуздае буйния си нрав и престане да си „изпробва късмета“ макар и за малко, Тигърът би могъл да напредне в служебната йерархия при това не с една, а с няколко крачки изведнъж. Основна заплаха за личните отношения са проявите на ревност и склонността към краткотрайни флиртове от страна на Тигъра.

Коментирай