Свободно време

Годишен хороскоп за 2019-а

Вижте какви са астрологичните прогнози за новата година

01.01.2019г. / 10 35ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

В очакване на новата 2019-а година силно се вълнуваме какво ли ни вещаят звездите, дали годината ще е успешна и хармонична. Астролог Петя Георгиева подготви своята годишна прогноза за всеки зодиакален знак, която с радост споделяме с вас.

Овен

Динамична ще е годината за представителите на вашия знак с достатъчно възможности за реализация. Дали ще се възползвате или не, зависи от поведението ви. Не се захващайте за няколко неща едновременно, защото ще разпилеете силите си и получените резултати няма да ви зарадват. Действайте с умерено темпо и отчитайки личните си възможности.

Ще има, разбира се, и затруднения. Приемете ги като изпитание за издръжливостта, волята и търпението си. Някои от тях ще играят ролята на „предупреждение“, целящо да ви предпази от грешки.

Мобилизирайте личния си потенциал в моментите, в които решавате да започнете нещо съвсем ново. Представете си, че имате пред себе си бял лист и на вас се пада да напишете първата дума. Нелек избор, но печелившата ви стратегия в случая е да повишите капацитета си, повишавайки познанията.

Не залагайте на количеството, а на качеството.

Поставяйте си реални цели и незабавно изработвайте плана за постигането им. Страхът от непознатото не бива да е спирачка към новото.

Телец

Всеизвестно е, че представителите на вашия знак са последователни и упорити хора. През 2019 г. тези качества ще се окажат изключително полезни. В допълнение трябва само да се научите да общувате по-свободно и да отстоявате интересите си по време на преговори.

Ще създадете разнообразни контакти и което е много съществено, с нужните хора в точния момент. Новите хора, гравитиращи около вас ще ви мотивират, ще ви подсказват подходящи решения, ще споделят оригинални идеи.

Благодарение на присъщия си чар и обаяние ще успеете да „изгладите острите ъгли“, помрачаващи отношенията ви с някои стари приятели, с близки роднини, с любимия човек.

Ще разширите влиянието извън сферата на основната си дейност. Творческият ви потенциал ще расте бавно, но осезаемо. Действайте смело, ако ви хрумне да се занимавате с нещо ново, особено през втората половина на годината.

Дайте възможност на интуицията да ви подскаже силните страни и на въображението да ги развие.

Прекалената предпазливост ви пречи да работите с размах. Ако за дадена идея нямате „резервен вариант“, това съвсем не означава, че е лоша и че трябва да се откажете от нея.

Близнаци

Всичко, към което миналата година се отнасяхте небрежно и подминавахте с минимално внимание, през тази година ще се върне при вас като бумеранг. Не разчитайте на късмет, нито на случайности, нито на подаръци от съдбата. Събитията, с които ще се наложи да се справите през 2019-а може да не са непреодолимо трудни, но в никакъв случай няма да са лесни. От вас ще се изисква трудолюбие, концентрация, ефективност и фантазия, при това всичките заедно в един и същ момент.

Ще има проблеми и в личния живот, и в деловата сфера, и по време на обучение. Най-често ще са взаимносвързани или следствие едно от друго. Няма място за паника, а за мотивирани действия и създаване на ясна стратегия. Положителният ефект от изпитанията е, че те ще „взривят“ въображението ви, а то ще е „ключ“ за всяка бариера, през която се налага да преминете. Ще промените интересите, възгледите си и ще намерите нови начини за реализация на уменията си.

Вие сте проводник, умеете да усвоявате и предавате информация, използвайте това свое качество пълноценно.

Научете се на търпение, бързането ви вреди, то е „автор“ на всичките ви грешки. Движете се повече, движението ви зарежда с енергия, която можете да трансформирате във всичко, което си пожелаете.

>> Какво ви очаква през 2019-а според месеца на раждане <<

Рак

Трудолюбието и старанието ви наистина ще бъдат достойно възнаградени през 2019-а година. На вас не ви е нужна някаква конкретна причина, за да работите упорито. Вие просто обичате да го правите, при това вниквайки в детайли, които за всички останали остават незабележими. Всичко, което до момента ви е затруднявало ще намери своето решение. Колкото по-мащабни са плановете ви, толкова по-бързо ще стигнете до крайния резултат. Възможностите за реализацията им ще са доста по-различни от онова, което сте си представяли при стартирането им.

Предстоят промени. Важни, понякога непредвидими, понякога твърде резки, дори плашещи. Този път е желателно да смените посоката и вместо по рачешки да дадете „на заден ход“, да се движите смело напред. Бъдете сигурни, че ще е за добро. Ще се убедите в собствените си умения и способности и често ще се случва да възкликвате: А, значи могло!

Развивайте интуицията и менталните си способности, те у вас са силно застъпени. Лидерски и организаторски умения също не ви липсват, но обикновено ги пренебрегвате заради страх от провал или от чист мързел. Ако проявите креативност, ще осъзнаете, че пред вас има невероятни перспективи.

Лъв

Не изпускайте възможността през 2019-а година да сбъднете мечтите си или поне повечето от тях. Вие винаги сте успявали да формулирате ясно целите си, но невинаги успявате да трасирате пътя към тях. Едно от условията за напредък през тази година е да сте добре подготвени, с каквото и да се захванете. Най-важният и най-скъпият ви ресурс е информацията. Осигурете си достатъчно информация, от различни източници, сравнима и проверяема преди да започнете същинска дейност. По този начин ще реализирате обемни замисли за кратко време.

В повечето случаи работата, с която се занимавате ще ви харесва, ще ви доставя удоволствие и ще ви подтиква да се самоусъвършенствате. Опитайте се още в началото на годината да наваксате с изостаналото. Да върнете дълговете си, да изпълните обещанията, да изгладите конфликтите, да анализирате отношенията. Може би е време да прекратите някои от тях и да вложите повече ентусиазъм в други. Не се колебайте. Овладейте егото си, научете се да се съобразявате с чувствата и желанията на околните, повече да давате, отколкото да получавате.

Не забравяйте, че вие излъчвате радост и оптимизъм, с което помагате на хората около себе си. Продължавайте да го правите.

Преодолейте заседналия начин на живот, изберете спорт, който ви допада и ви разтоварва и го практикувайте за удоволствие. Ефектът ще ви удиви.

Коментирай