Хороскоп за 2018 година
Хороскоп

Хороскоп за 2018 година

godishen horoskop za 2018 godina

2018 година ще бъде абсолютно изпълнена с енергия. Възможно е да има и известна тревожност, но това ще е просто следствие на прекалената енергичност. Повече фокус и по-добро усещане за житейската посока са всичко, от което се нуждаете, за да използвате тази грандиозна енергия. Вижте какво очаква всеки един знак от зодиака в този годишен хороскоп за 2018 година.

Годишен хороскоп за 2018 година

godishen horoskop zodia oven 2018 godina

Овен

Очаквайте успех, възхвала и удоволствие, Овни! Успокойте се и работете неуморно за целите на кариерата и самоусъвършенстването си. 2018 година започва с вашата планета Марс, обединена с царския Юпитер в Скорпион. Подгответе се да управлявате!

Меркурий е ретрограден в Овен от края на март до средата на април. Погледнете към себе си и вижте какви промени могат да подобрят вида ви и цялостната представа за вас. Всеки може да се възползва от някакъв вид подобрение. Станете по-добри, по-ярки, по-силни. Вашата планета Марс е ретроградна от края на юни до края на август. Животът няма да намали своето темпо. Ретроградният Марс във Водолей и Козирог ще ви насърчава да се движите и да направите по-масивни стратегии за вашия социален живот и работа. Когато Слънцето навлезе в Овен, Меркурий ще се съедини с Венера в Овен. Ако успеете да почувствате вкус на шампанско в живота, ще имате енергията и ума да го му се насладите.

 

godishen horoskop za zodia telec 2018 godina

Телец

Вашата управляваща планета Венера е една от най-добре свързаните и най-мощните сили в небето тази година. Венера ще е претоварена в деня на Новата година, както и вие. След като току-що събира прагматичния Сатурн в Козирог, Венера сега се присъединява към Слънцето. Вашите цели и стремежи няма да бъдат отхвърлени. Направете ги големи и благородни. Венера също се приближава към Плутон в Козирог. Не се колебайте да направите голяма промяна или да нарушите статуквото, ако е необходимо.

Когато Слънцето навлезе в Телец, Венера вече ще е там. Заобградете се с позитивни и хубави мисли, не правете компромиси и не бъдете под пара. Майката Природа определено е на ваша страна тази година. През октомври Венера става ретроградна в Скорпион и се насочва във Везни през ноември. Взаимоотношенията ще станат сериозни. Възползвайте се от това допълнително внимание. Успех ви очаква и в материален аспект. Погледнете с твърд поглед към света, който сте изградили около вас. Преценете и задръжте това, което работи добре и ви носи удовлетворение. Бъдете по-конструктивни.

 

horoskop zodia bliznaci 2018

Близнаци

Добре дошли в оживена и красива 2018 година, Близнаци! Ще имате възможност да се свържете с повече хора и да попаднете в нови ситуации, както никога досега. Също така, добре е тази година да започнете много нови проекти и да започнете да проучвате нови пътища за живота. В деня преди Слънцето да влезе в Близнаци, Венера ще навлезе в очарователния Рак. Марс току-що ще е влязъл в големия мислещ Водолей, а Уран в материалистичния Телец. Очаквайте 2018 г. да ви донесе подобрения и промени в посоката на вашия социален живот и кариера. Можете да влезете в напълно нов свят.

Ще има три пъти ретрограден Меркурий през тази година в огнени знаци. Животът ще бъде бърз. В бизнес план промотирайте се малко по-малко през пролетта, като усъвършенствате презентацията си. Поемайте по-малко рискове през лятото и се забавлявайте. В края на есента размишлявайте за някои неотдавнашни големи житейски уроци и ги прилагайте по-мъдро. Веднага след като Венера се връща директно през ноември, вашата планета Меркурий се присъединява към щедрия Юпитер. Вашият любовен живот не трябва да бъда на заден план или да губи фокус.

 

godishen horoskop za zodia rak 2018 godina

Рак

2018 година ще е отворена книга за вас, Раци. Имате достъп до всичко, което звездите могат да предложат. Ако това е работа, семейство, финанси, любов или нещо друго, ще имате планета, която ще е готова да ви подаде ръка.

На Нова година Луната напуска Близнаци и влиза в Рак. Луната също се противопоставя на отговорния Сатурн. Ще имате уменията и инстинктите, с които да поддържате всичко балансирано, лесно и гладко работещо. Лунно затъмнение през януари с Луна в Лъв може да навлезе в светлината на прожекторите ви повече, отколкото бихте искали. Това би било израстващо преживяване, което да ви покаже как да поемете по-голяма отговорност и да разполагате с власт. Друго лунно затъмнение в края на юли ще има Луна във Водолей. Ще имате по-ясна представа за света. Мислете по-глобално за по-големите проблеми. Ретрограден Юпитер в емоционален Скорпион от март до началото на юли ще ви направи още по-психически стабилни. След това погледнете към пречките към по-голямо щастие и направете успешни изводи.

 

godishen horoskop luv zodia 2018 godina

Лъв

2018 година се проявява с енергията, предизвикателствата и възможностите от най-практичен и далечен вид. С навлизане на Слънце в Лъв, Уран в Телец, Венера в методическа Дева, Сатурн и Плутон в прагматичен Козирог, това, което може да постигнете през 2018 г., може да бъде направено за последно. Планирайте и продължавайте разумно.

Събитията в живота ви може да бъдат по-кармични и да имат по-големи последствия. Лунното затъмнение през януари с Луна в Лъв може да докосне проблеми от миналото, а това през юли пък ще има Слънце в Лъв, от което ще се почувствате по-емоционални. Частично слънчево затъмнение през август може да повлияе на вашия социален или професионален статус. Меркурий е ретрограден в Лъв през юли и август. Марс също ще бъде ретрограден във Водолей. Не прибързвайте, помислете повече, преди да предприемете действия си.

 

godishen horoskop zodia deva 2018 godina

Дева

Скъпи Деви, 2018 е ваша година, в която да станете интензивни. Интензивността има своите възходи и падения и можете да се възползвате максимално от възходите, докато се справяте умело с паденията. Тя дава сила и оцветява цялата ви година.

Вашата планета Меркурий ще бъде три пъти ретроградна тази година и само в огнени знаци (в Овен през април, в Лъв през август и в Стрелец през ноември). След всеки ретрограден Меркурий ще се почувствате превъзбудени за себе си и живота си и ще гледате как всичко си идва на мястото. Земните знаци ще ви дават сила. Уран ще влезе в Телец, за да поддържа финансовите и емоционалните удоволствия и надеждни. Сатурн ще е ретрограден в Козирог от април до началото на септември. Края на август и началото на септември ще бъде силно време за вас. Марс е ретрограден от края на юни до края на август. Премисляйте добре, давайте си време и не правете грешки в кариерата и социалния си живот. И да, това ще е социално натоварена година. Насладете й се!

godishen horoskop zodia vezni 2018 godina

Везни

Фокусът е върху вас през 2018 година, скъпи Везни! Бъдете подготвени хората да ви търсят за съвет и ръководство. Ще бъде лесно и ще дойде естествено, затова се отпуснете и се насладете на цялото внимание. На Нова година Вашата планета Венера ще бъде във връзка с благородното Слънце и мощния Плутон. Упражнявайте властта си с милост, благоволение и щедрост. Това ще даде на хората повече причини да ви уважават и обичат.

Трите ретрограда на Меркурий са в огнени знаци. Това може да забави малко темповете на ежедневния живот, но след това да приключи с огромен изблик на енергия. През август ще станете творчески и по-елегантни. През ноември и декември се подгответе за хубав празничен сезон. Марс е ретрограден от края на юни до края на август и може да забави или пренасочи плановете ви за работа, но ще завърши с по-стабилна траектория на кариерата. Венера е ретроградна от октомври до първата половина на ноември, завършвайки във Везни. Любовта ще царува!

 

godishen horoskop zodiq skorpion 2018 godina

Скорпион

Годината ви започва с планетата Марс, обединена с влиятелен Юпитер в Скорпион. След като вземете решение за план за действие, нищо и никой няма да може да ви спре. На Нова година Слънцето се съединява с управляваща планета, Плутон. Интензивността ви може да изплаши хората. За да облекчи това, приятната Венера също се присъединява към Слънцето, и така всички земни знаци всички ще бъдат в Козирог. Голем успех и популярност ще бъдат напълно възможни тази година за вас.

Третият ретрограден Меркурий, през ноември и началото на декември, е предимно в Стрелец, но завършва в края в Скорпион. Това може да ви засегне повече, вероятно в социалната или образователната сфера. Марс е ретрограден от края на юни до края на август. Бъдете по-внимателни в усилията си в кариерата и бъдете готови през септември да възпламените света отново!

godishen horoskop zodia strelec 2018 godina

Стрелец

Влизате с висока скорост в 2018 и само ще ускорявате. Вашата планета Юпитер е мощна и амбициозна и ще ви държи плътно в посоката, която ви движи напред. В деня на Нова година Юпитер е във връзка с Марс в Скорпион. Няма време за губене през 2018 г. Имате големи неща да правите, хора, с които да се срещнете и места, които да посетите. Слънцето, Венера и Плутон са заедно в Козирог и искате да видите резултати, резултати, резултати.

Юпитер е ретрограден в Скорпион от март до началото на юли. Това ви дава време да направите внимателни наблюдения и изчисления, които да подобрят професионалните и социалните си цели. На 8 ноември Юпитер напуска Скорпион и влиза в знака на Стрелец. От този момент до края на годината може да почувствате, че нищо не може да ви спре или да ви забави.

 

godishen horoskop zodia kozirog 2018 godina

Козирог

Животът ще направи по-добър смисъл и посока през 2018 за вас. По-ясната перспектива ще направи много по-лесно постигането на вашите цели и мечти. В деня на Нова година идеалистичният Нептун е съвместно със Слънцето и Венера. Това не е просто добро начало. Това е благодат, която привлича щастие към вас. Също така, Марс и Юпитер са все още в продуктивна връзка със Слънцето и Плутон. Можете да търсите за по-добри и по-конструктивни пътища.

Вашата планета Сатурн сега е у дома си в Козирог, и това много ви окуражава. През лятото Марс е ретрограден в началото на Водолей, а след това и в Козирог. Очаква ви пренасочване на великолепна и голяма енергия. Сатурн е ретрограден от средата на април до началото на септември. Може да сте най-нетърпеливи тогава, също и тревожни. Не се задълбавайте в трудности или препятствия. Методологично се справяйте с тях, бъдете по-добре организирани и ще бъдете по-уважавани от всякога.

godishen horoskop zodia vodolei 2018 godina

Водолей

2018 година ще е пълна с промени, които ще ви направят по-влиятелни и важни. Може би не винаги се отнасяте сериозно, но обърнете внимание към това, което правите сериозно, и ще видите голям напредък и успех тази година.

Вашата планета Уран прави бавен преход напред-назад от Овен в Телец през май, след което се връща обратно в Овен през ноември. Най-фундаменталните промени в ежедневието ви ще започнат да се случват тази година. Сатурн, другата ви планета, сега е в знака си Козирог. Сатурн може да осигури заземяване и стабилност, докато Уран ще тласка към експериментална и рискова опция. Венера е ретроградна от октомври до средата на ноември. Това може да охлади прекалено горещия любовен живот и да даде на вас и вашите близки време да направите практически подобрения във вашите взаимоотношения. „Страст“, „сила“ и „популярност“ са ключови думи за вас тази година.

 

godishen horoskop zodia ribi 2018 godina

Риби

2018 ще е упорита година за работа, скъпи Риби! Звездите работят усилено за вас. На Нова година Луната, Марс, Юпитер и Нептун са във водни знаци. Ще имате силна чувствителност и остри прозрения и интуиция през цялата година.

Земните знаци държат нещата истински със Слънце, Венера, Сатурн и Плутон в Козирог на Нова година. През май Уран прави дългоочакваното си влизане в Телец. Практическите и материални опасения ще се открояват през цялата година, но с Уран нищо не трябва да бъде скучно или приемано за даденост. Вашата планета Нептун остава в сърцето на Риби. Без значение как материалният свят се опитва да прокара своя дневен ред, вие няма да загубите поглед от вашите мечти. Другата ви планета, Юпитер, прекарва най-много от времето си в Скорпион, от март до началото на септември. Основните въпроси, свързани с ежедневието, ще бъдат обработвани бързо и лесно. През ноември Юпитер оставя Скорпион и влиза в своя знак Стрелец. И нека парите завалят!

Източник: Horoscope.com