Китайски хороскоп за годината на Червената Огнена Маймуна

Годината на Червената Огнена Маймуна започва в нощта на 7-ми срещу 8-ми февруари и ще завърши цикълът си на 27-ми януари 2017 г.

Ще бъде интересен, динамичен период, изпълнен с много веселие и развлечения. Излишно е да правите дългосрочни планове, почти сигурно е, че ще се наложи често да ги променяте. Нищо няма да е такова, каквото ви изглежда и трудно ще намирате неоспорими мотиви за решенията си или изобщо стабилна стартова позиция. Времето сякаш няма да се движи в обичайния си ритъм а ще „изтича между пръстите ви“ като вода от буен планински поток.

  Маймуната е подвижно животно, активно, гъвкаво, непредвидимо и общително. Непрекъснато действа. Съвсем естествено, годината ще носи същите характеристики. Ще бъде „година на промените“. Всеки, който желае да направи нещо ново, да промени живота си, да „обърне посоката“, да осъществи мечти, за които до момента не са му стигнали силите, ще може да го направи. Ще получи достатъчно предложения, ще намери начин да промени работата си, да получи по-високи доходи, да отвори „нова страница“ в живота си, стига да е готов да рискува, да се учи, да се развива, да приеме новото без предубеждение и страх.

 

Ще постигаме целите си много по-бързо и с много по-малко усилия от обикновено, хората ще преодоляват купища препятствия, но благодарение предимно на личните си положителни качества, а не на колективни усилия.

 

Който умее и има желание да се труди ще получи и съответния финансов еквивалент за усилията и старанието си.

 

Бизнесът като цяло ще е свързан с риск. За кратки периоди от време ще се редуват  успехи и неуспехи. Резултатите ще преминават от едната крайност в другата – от получаването на огромни печалби до претърпяване на застрашителни загуби. Защо ли? Защото Маймуната е много хитра и в нейната година средата ще е доста благоприятна за проявление на какви ли не тарикати и мошеници. Така че, бъдете предпазливи. Преценявайте всяка своя крачка, ресурсите, възможностите си и не се хвърляйте в авантюри, свързани с несигурни инвестиции. Не споделяйте бизнес-плановете си, за да не попаднете в ръцете на крадците.

 

    Годината на Маймуната е период, в който ще бъдат създадени нови контакти, приятелства, романтични и любовни отношения. Хората ще се срещат помежду си много по-често „на живо“, в реалния, а не във виртуалния свят и общуването ще им носи радост и удовлетворение.

Необвързаните ще попаднат на подходящия човек. Дори много затворените, притеснителни и трудно общуващи хора ще отворят сърцата си за нови приятелства.

В същото време дългогодишните връзки ще преминат през кризисен етап. Семейните отношения ще са бурни, от страстни до агресивни, изпълнени от една страна с недвусмислени доказателства за дълбока любов, от друга – с огромни претенции, съмнения и нелогични капризи.

Ще има изневери, ще има и неоснователни обвинения за изневери. Който е решил да „разнообрази“ живота си със странична връзка трябва да действа много хитро, и в дълбока секретност, за да запази семейството си или изключително директно, ако преценява, че това е краят.

Семейните двойки, които са заедно от години ще преживеят поредица конфликтни ситуации, скандали, разправии, ще се стигне дори до фактическа раздяла или юридически развод. До подялба на имущество и обсъждане на родителски права`.

Успоредно с това и почти в същата динамика влюбени, които са заедно съвсем от скоро ще решат да поставят началото на общ дом.

 

В годината на Маймуната настроението на хората ще е много по-приповдигнато и празнично, което предполага безпричинни прояви на разточителност. Огнената Мамуна е леко безразсъдна и подтиква към риск, но не е препоръчително да се рискува „със затворени очи“. Инвестициите в недвижимо имущество ще са най-доходоносни, а що се отнася до скъпи покупки на движимо имущество, то най-добре е те да се правят в края на годината.

 

Не подминавайте сигналите за влошено здраве. Във вихъра на развлеченията първо хроничните оплаквания ще напомнят за себе си, а след това и някои епизодични неразположения. Консултирайте се със специалист незабавно и спазвайте стриктно препоръките му.

Динамиката, конфликтите и изненадите ще се отразят на онези от вас, които са с по-слаба психика и по-изтощена нервна система, но понеже като цяло годината ще е успешна, то до сериозни депресии и нервни сривове едва ли ще се стигне.

 

 

 

24.01.2016 г. София, П. Георгиева.

Всички права запазени ©




{START_COUNTER}