Идеи за прически

Годишен хороскоп 2014

Годишен хороскоп 2014 Обикновено се счита, че годината приключва на 31 декември точно в полунощ. Всяка година обаче има своя собствена инерция, а инерцията на 2013 ще продължи до февруари 2014. Едва тогава ще навлезем в нов период от нашия живот.

Според западния хороскоп 2014 е годината на Сатурн, а според източния, на Синия дървен кон.

Какво да очакваме от новата година може да проверите в нашия Годишен хороскоп за всички зодии (втора част)


Годишен хороскоп за 2014 за зодия Овен

През 2014 Овните, които се занимават с бизнес имат шанс за сериозен пробив на пазара. Представителите на този зодиакален знак, които са започнали нещо през предните 2 години ще реализират успешно замисъла си. Това означава ръст в кариерата за много Овни.
хороскоп 2014 Овен Във финансово отношение късмета е на ваша страна, въпреки неразумното харчене и рисковите инвестиции през първата половина на годината. През втората, за ваше щастие, ще се окаже, че има хляб в някоя от налудничавите идеи, в която сте вкарали пари. Все пак не разчитайте само на късмета, известна предпазливост никога не е излишна. Същото се препоръчва и за здравословното ви състояние. Импулсивната ви природа крие риск от травми и натъртвание по невнимание в началото на годината.
Марс и Венера пък са виновни за застоя в любовния ви живот през същия период. До април категорично не може да очаквате съществена промяна. После сериозно обвързаните Овни от женски пол ще очакват предложение за брак с огромно нетърпение. Защо ли, след като веднага ще го отхвърлят. Има вероятност това да обърка годеника и за малко да го накара да се откаже. През цялото лято, до есента отношенията ту се затоплят, ту се захлаждат и така до октомври, когато любовта ще надделее и чувствата ще се разгорят с нова страст. Вероятността да сключите брак през този период е много голяма.

Годишен хороскоп за 2014 за зодия Телец

За представителите на зодия Телец, 2014 ще се окаже печеливша година. Конят ще им донесе повече приходи и шанса да започнат собствен бизнес. Не е изключено някои Телци да сменят попрището си радикално и да се занимават с нещо, което са правили дедите им.
хороскоп 2014 телец През новата година ви очаква някакво обучение, което най-вероятно ще протече под формата на игра. Така по-лесно ще усвоите материала, а натрупаните знания ще провокират у вас стремеж към самоусъвършенстване и ще ви приближат с няколко крачки по-близо да промяната, към която отдавна вървите.
Най-силният ви период е през втората половина на пролетта. Тогава ще разгърнете целия си потенциал и каквото докоснете ще превърнете в пари. Не харчете всичко, към края на 2014 има опасност от финансови трудности.
В любовен план Телците потвърждават максимата, че на който му върви с парите - не му върви в любовта. Това важи в пълна сила през зимните месеци, когато Венера, а после и Марс започнат ретроградно движение в началото на годината. Ако имате връзка, по-добре не правете резки движения, най-мъдрото решение е да се впуснете по течението до есента, когато всичко ще си дойде на мястото.

Годишен хороскоп за 2014 за зодия Близнаци

През 2014 Близнаците ще копнеят за сладък живот и пътувания до екзотични дестинации, така че голяма част от представителите на тази зодия ще похарчат всичките си доходи за развлечения. Би било добре, ако можехте да контролирате вродената си екстравагантност.
хороскоп 2014 близнаци Годината на Коня не е благоприятна за вземане на кредит, ако угаждате на всичките си капризи, много скоро ще натрупате солиден ”приятелски дълг”. Нали се сещате, че заемите после трябва да се връщат.
От друга страна съществува риск за кариерата ви, ако твърде често отсъствате и пренебрегвате служебните си задължения. Вместо да търсите нова работа за много пари, просто не харчете всичко за забавления. Периодът август-ноември е подходящ за инвестиция в ново начинание.
Очаква ви нова любов през февруари, когато оста на лунните възли навлиза в Овен-Козирог. Благоприятен период за романтични отношения. До април вече ще имате сериозен роман. Голяма вероятност има да срещнете половинката си в компания сред приятели. Веднага ще се харесате, защото си приличате по много неща. Не прибързвайте обаче, оставете отношенията да се развият постепенно. До есента вече ще имате истинска връзка, ще правите общи планове и ще мислите за деца. А до края на годината ще заживеете заедно.

Годишен хороскоп за 2014 за зодия Рак

Ракът ще трябва да се пораздвижи през 2014, ако иска да запази благосъстоянието си. Работата е там, че твърде много хора претендират за вашето място под слънцето. Само бърза реакция и висок професионализъм ще помогне да отстоявате позиции.
хороскоп 2014 рак Не бъдете консервативни, развивайте се, научете нещо ново, тогава конкуренцията ще отстъпи и ще ви остави намира. Засилете контрола, ако имате някакъв бизнес, започнат преди 2 години и в момента ръководен от други хора. Без вашето лидерство нещата ще западнат и приходите ви ще намалеят, а това би ви лишило от психологически комфорт.
Най-подходящият период за търсене на нова работа е през първата половина на годината, когато Юпитер е в екзалтация в Рак.
Ако през 2013 сте били във възторг от партньора си, още в първите месеци на 2014 ще получите прозрение. Разочарованието ще започне с факта, че половинката ви не иска да помогне за разрешаване на някакъв финансов проблем. После няма да получите морална подкрепа за ново начинание, а през пролетта ревност и глупаво поведение ще прелеят чашата. Всичко това ще ви накара да се замислите дали да продължите връзката. През Юли има вероятност необвързаните Раци да срещнат подходящ партньор.

Годишен хороскоп за 2014 за зодия Лъв

2014 подарява шанс на Лъва да се впусне в нови интересни проекти. В професионален план обаче, много представители на този зодиакален знак няма да се възползват от възможността и ще дадат приоритет на личния живот, любимите хобита и увлечения.
хороскоп 2014 лъв По-добре не правете това и заложете на кариерата. Може да насочете сили в ново поприще, дебютът ще се окаже много успешен и в годината на Коня най-после ще получите признание за всичките си заслуги. През втората половина на 2014 ви очаква знаково пътуване, което до голяма степен ще измени мирогледа ви. По-скоро ще имате възможност да преосмислите ценностната си система, а това от своя страна ще се отрази благоприятно върху психическото и физическото ви здраве и ще ви зареди с положителна енергия.
Лъвовете и от двата пола са много взискателни и проявяват нетърпимост към недостатъците на другите. Поради тази причина много от тях ще претърпят разочарование в любовен план. Онези, които практически се намират в състояние на развод към края на 2013, през новата година ще се убедят, че паралелните нови връзки не носят желаното щастие. А необвързаните имат шанс да срещнат половинката си през Юли.

Годишен хороскоп за 2014 за зодия Дева

Девите по някакъв начин са съвместими с Коня, така че за представителите на този зодиакален знак новата година ще се окаже много успешна. Повечето ще подобрят финансовото си положение и ще имат възможност да се обогатят духовно.
хороскоп 2014 дева През 2014 всичко в живота на Девите ще протича хармонично. Очаква ви ползотворен труд, обогатяващи познанства, очертава се приятна почивка. За всичко ще ви стигнат времето и силите.
Освен това ще имате подкрепата на близките си, което ще ви помогне да реализирате и най-смелите си проекти.
Това е вашата година, хващайте всичко, което ви се предлага. Ако изиграете правилно картите си, през 2014 ще успеете да създадете стабилна база за години напред.
В годината на Коня, Девите ще се радват на внимание и любовен интерес от страна на противоположния пол. И ако в началото на годината този интерес е по-прикрит, през пролетта ще избухне истинска експлозия от чувства и емоции. През лятото ви очаква романтична почивка, а през есента отношенията ви ще прераснат в сериозна връзка.



Успешна година на всички и нека конят ви донесе повече хубави неща!

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации