Каква е съдбата ви според числата на Кабала

Мистичното учение Кабала използва датата на раждане, за да надникне в нечие бъдеще

 

На помощ на хората, които биха искали да разберат какво ги очаква в бъдещето, идват какви ли не техники и поверия. Хороскопите са най-често срещания начин да се разбере какъв път е предначертан за представителите на определени зодии.

 

Има обаче и други начини да се определи нечия съдба. Древното мистично учение Кабала е един от тях.

 

То търси границите, в които е заключено всяко човешко същество. Според Кабала хората имат рамки, в които биха могли да се развиват и да разгръщат потенциала си.

 

Те се очертават с помощта на числата и по-конкретно - на числото 142857, което, пак според учението, е надарено с космическа хармония.

 

Когато се умножи по 2, се получава число със същите цифри, но със сменени позиции:

142857 х 2 = 285714

 

И сега може да разберете какво са ви отредили звездите според Кабала. Трябва само да последвате няколко простички стъпки.

 

Напишете годината, месеца и деня на вашето раждане. Например, ако сте родени на 12 май 1956, трябва да напишете числото 19560512.

 

Съберете полученото число с кабалистичното.

19560512 + 142857 = 19703369.

 

От получения сбор махнете нулата и повтарящите се цифри.

В конкретния случай получаваме 176.

 

Съберете неговите цифри, докато не получите число по-малко или равно на 12:

1 + 7 + 6 = 14

1 + 4 = 5

 

Прочетете какво означава полученото число според мистичното учение Кабала.

 

Число 1 Не само, че сте константно щастливи, а и имате привилегията да постигате всичките си цели мигновено. Може и да не го забелязвате, но ежедневно имате повод да благодарите на съдбата.

 

Число 2 Понякога сте объркани и не намирате смисъл да продължавате със заниманията си. Несигурността ви се крие в склонността ви да хващате "две дини под една мишница“. Концентрирайте се в едно начинание и ще усетите прилив на енергия и увереност.

 

Число 3 Оптимистичната ви нагласа не ви напуска, дори да сте жертва на неприятности. Вие винаги сте над нещата. Може би понякога от облаците се пада болезнено, но непукизмът ви ще е основният виновник бързо-бързо да се върнете там.

 

Число 4 Рядко имате късмет и сте свикнали да разчитате на собствените си усилия, за да постигате целите си. Старините ви обаче ще бъдат щастливи и спокойни, а всички около вас ще ви обичат и уважават.

 

Число 5 Цял живот ви се налага да водите една безкрайна битка. Не сте получили нищо на тепсия, затова и трудно се доверявате на околните. Един аспект от живота ви обаче ще ви донесе радост, тъкмо когато изобщо не сте и очаквали.

 

Число 6 Звездите са благосклонни към вас и са ви предначертали безгрижен житейски път. Въпреки това вие сте с толкова буен и взискателен нрав, че все бягате от късмета си. Поспрете и се огледайте - може би щастието ви се е скрило в някой ъгъл от страх да не го нахокате!

 

Число 7 Сам човек не е за никъде - затова и трябва да създадете семейство, а ако вече сте създали - да го сплотите. Съдбата ви е склонна да ви подлага на изпитания, с които не може да се справите съвсем сами. В такива моменти обаче именно близките ви ще се притекат на помощ и ще оцените колко важни са за вас.

 

Число 8 Несъзнателно, но упорито превръщате живота си в кошмар. Не сте наясно със себе си и това ви кара да взимате грешни и прибързани решения. Все се оплаквате, а всъщност нищо не е толкова черно, колкото ви се струва. Вземете се в ръце преди да сте се превърнали в непоправим песимист.

 

Число 9 Твърде често сте неуверени и ви липсва самочувствие, а не умения, за да бъдете успешна личност. Имате толкова много възможности за просперитет - достатъчно е да се захванете с някоя от тях! Дори да се провалите веднъж-дваж, няма да бъде фатално. Просто ще научите ценни уроци, които ще ви бъдат полезни занапред.

 

Число 10 Вашата нагласа е, че по презупция успявате във всичко. Не страдате от липса на мотивация или амбиция. Опитайте се обаче да запазите баланса между кариерата и личния живот. И внимавайте на кого се доверявате, защото измамниците се лепят на успелите хора като мухи на мед.

 

Число 11 Не обичате да сте прекалено заети и затова сте се научили да прецизирате своите действия. Това обаче ви е накарало да се задоволявате с малко и да водите пасивен живот. Дали не е време да вдигнете малко летвата? Не се страхувайте от провал, защото съдбата е благосклонна към вас, дори когато сте самонадеяни.

 

Число 12 Постоянно си врете носа в чуждите работи. Така пропускате какво се случва с вашия собствен живот. Избягайте от клюките и интригите, за да намерите щастието. И спрете да се сравнявате с околните - всеки има трудности, но намира начин да се справя с тях. Не се колебайте да промените ежедневието си, ако не се чувствате щастливи.

 

По материали от интернет.





{START_COUNTER}