Семейство

Астролог Петя Георгиева: През 2020-а ще трябва да внимаваме за финансите си

Според астролога през новата година ще имаме шанс да подредим „пъзела“

28.11.2019г. / 14 50ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Петя Георгиева е астролог и от години изготвя астрологичните прогнози за Az-jenata.bg. По образование и професия е икономист, но още във 2-ри курс се запалва по астрологията и особеностите на зодиакалните знаци. Но тъй като това се случва по времето на социализма, достъпът ѝ до сериозна литература за астрология се оказва почти невъзможен.

С течение на времето, с идването на демокрацията и широкия достъп до интернет, Петя успява да премине подходящо обучение, с което си помага да систематизира натрупаните до момента знания.

В момента се занимава с астрологични прогнози и както сама споделя, прави това с още по-голям интерес от преди.

В края на годината по традиция се обръщаме към Петя с молба да отговори на нашите въпроси относно това какво ни очаква през новата 2020 година и какво ни вещаят звездите за годината на Плъха, според китайския хороскоп. Вижте нейната обобщена прогноза.

Каква е вашата астрологична прогноза за 2020 година, какво да очакваме?

Не обичам обобщенията, защото няма начин през цялата година на всички да се случва едно и също, но пък и няма как да пренебрегнем влиянието на трайните тенденции. Тези тенденции за 2020 г. се определят от два фактора: разположението и аспектите между планетите Сатурн и Плутон и навлизането на Юпитер в знака на Козирога от една страна и факта, че на 25.01.2020 г. според китайския зодиак навлизаме в годината на Бялата Метална Мишка (или Плъх) от друга.

Две ще са основните характеристики на годината: стабилност и надежда. Забележете, казах НАДЕЖДА, а не НАДЕЖДНОСТ и имам предвид надеждите на хората. Тези тенденции ще се усещат във всички направления: в личния живот и в общественото развитие, на микро- и на макроикономическо ниво, в регионалното управление и в международните отношения.

Можем ли да разчитаме, че годината ще ни донесе повече късмет заради повторението от цифри (2020)?

Нумерологичният анализ е много полезен, защото допълва астрологичния и дава интересни вторични характеристики. Числото на годината всъщност е 4, цифра олицетворяваща стабилност, прагматизъм, отговорност и търпение. Четворката е като квадрат, а квадратът е фигура, която не може да ни изненада. Откъдето и да го погледнеш, все е еднакъв.

Освен това числата 2 и 4 имат доста общи черти. Повторението на числото 2 два пъти също подсказва наличието на хармония, устойчивост и предвидимост. Така че през 2020 г. последното нещо, на което трябва да залагаме е късметът. Естествено, че ще има отделни личности, на които късметът по един или друг начин ще се усмихне, но да класифицираме годината като „късметлийска“ не би било правилно.

А за да разбере всеки един от читателите ви каква ще е годината конкретно за него е добре да се поинтересува каква е връзката между личното му число и числото на годината.

3 фъншуй символа, които ще ни донесат богатство и късмет през 2020

За кои зодии се очертава да е по-успешна в професионален и личен план?

Успехите ни през тази година няма да зависят толкова от зодиакалния знак, колкото от умението ни да действаме организирано, последователно и прагматично.

Огнените знаци обикновено са „бързаци“ и повече склонни към рискови действия. Те може да имат затруднения, като най-лесно ще се случват нещата на Лъвовете.

Земните знаци са много устойчиви, те принципно не обичат да рискуват, не са любители на резките промени и ще са доволни от постиженията си през 2020 г.

Въздушните знаци са мечтатели и търсачи на силни усещания. Ако се увличат в рискови начинания със сигурност ще си създадат усложнения.

Водните знаци пък са подвластни на емоциите. Ще се наложи да ги овладеят, ако искат да стигнат до целите си безпроблемно.

За представителите на кои зодии 2020 ще е повече любов, отколкото работа и ангажименти или с други думи, на кои зодии любовта ще им върви най-много?

Ще ви разочаровам, от работата няма да се отървете. Ще се налага да съчетавате полезното с приятното, за да можете да изпитате удоволствие и от работата, и от любовта.

От огнените знаци най-пасивни спрямо любовните отношения ще са Овните, с най-много изненади ще се наложи да се справят Стрелците, а най-разкъсвани между желанията и задълженията ще са Лъвовете.

От земните знаци най-разнообразни и краткотрайни ще са връзките на Телците (независимо от семейния им статус към момента), най-умерени и спокойни ще са романтичните преживявания при Девите, а при Козирозите любовните отношения на моменти ще са критични заради собствените им претенции.

От въздушните знаци най-монотонен ще е любовният живот на Везните, колкото и парадоксално да звучи. Що се отнася до Близнаците и Водолеите, те не могат да търпят еднообразието и от време на време ще правят „буря в чаша вода“ ей така, заради самото преживяване, емоции да има...

Водните знаци наистина ще преминат през цялата палитра на любовните краски. Най-осезателно при Раците, които са невероятни майстори сами да си създават проблеми и сами да си ги преодоляват. Най-спокойно при Скорпионите, което е нехарактерно за тях, но какво да се прави, те винаги „крият някакъв коз в ръкава“ и най-колоритно при Рибите, които ще положат доста усилия, за да намерят собственото си „аз“.

Суперхраните за всяка зодия

Има ли зодии, за които годината ще е критична и ще им поднесе повече предизвикателства?

Има. За различните знаци критичните моменти и предизвикателствата ще са в различно направление и в различен момент. Но предлагам на този въпрос всички да намерят отговора в прогнозите, които всеки ден, седмица и месец предлагаме на читателите ви. Да не ги плашим с „лоши новини“ още отсега.

Всъщност, за неприятностите няма да е справедливо изцяло да обвиним разположението на планетите във Вселената или горката Бяла Метална Мишка. Доста от тях ще са резултат от личните ни погрешни решения и тактики.

Коментирай
Свободно време