Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Нова, със съществено значение информация, ще ви подскаже как да промените тактиката си, за да напреднете с дейности, които в момента са в застой. Осъществяването на тези замисли ще постави началото на промени, засягащи различни сфери от живота ви.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Събитията ще са непредвидими и не е изключено да ви застигне неприятност точно от там, от където ни най-малко не сте очаквали. Колкото по-невъзмутимо реагирате, толкова по-успешно ще се справите.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Качеството, а и количеството на работата, която се опитвате да свършите, зависи от умението ви да съчетаете желанията с възможностите. Правилната преценка е гаранция за добро настроение.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Действайте обмислено, подготвено и без излишен оптимизъм. Чувството за мярка е, което ще ви предпази от глупави грешки, причиняващи излишни загуби.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Опитайте се да подобрите отношения или да изгладите недоразумение, което към момента ви безпокои и ви създава чувство за вина. Забравете за момент честолюбието си, за да не прекратите връзка, за която да съжалявате.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Новите запознанства ще са леко странни. Ще започнат като делови, но съвсем скоро може да усетите и романтична тръпка. От вас зависи да решите дали се стремите към сътрудничество или към партньорство.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Спонтанно предложение от ваша страна да направите услуга, всъщност ще предизвика двоен ефект – ще спечелите и приятели, и материална изгода. Комбинацията между практичност и изобретателност ще ви подсети как да намерите допълнителен източник на доход.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Въздържайте се от сложни решения с продължително влияние, ако не разполагате с достатъчно информация за окончателния ефект от тях. Разумните действия биха могли да обърнат дори най-сложната ситуация във ваша полза.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема. Постарайте се просто да реагирате гъвкаво, за да избегнете неприятности, предизвикани от хаотични и импулсивни действия.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво стабилни. Насочете вниманието си към подготовката на дългосрочните проекти. Няма детайл, който би убягнал от погледа ви.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Видим напредък ще постигнете с проектите, които сте подготвяли старателно. Преценете задълбочено кои са наистина стойностните дейности и инвестирайте ресурси именно в тях.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Не позволявайте да ви налагат темпо на работа, което преценявате като неприложимо спрямо ситуацията. Ако се трябва да поемете отговорност, то значи, че трябва да организирате действията си самостоятелно.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
  • Плъх
  • Бик
  • Тигър
  • Заек (Котка)
  • Дракон
  • Змия
  • Кон
  • Коза (Овца)
  • Маймуна
  • Петел
  • Куче
  • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп





{START_COUNTER}